Vi har åpnet nytt salgskontor!

Vi er på plass i flotte Tønsberg! Mandag 17. januar åpnet vi offisielt vårt 3. salgskontor, denne gang i Tønsberg .

– Vi vokser og mange vil jobbe med oss, sier Daglig leder Børre Syversen.

Tønsberg er en strategisk plass mellom våre kontor i Grimstad og Drammen. Her får Bison tilgang til et stort rekrutteringsgrunnlag og mange gode kandidater. Salgskontoret ligger midt i sentrum, som er et attraktivt område for mange jobbsøkere. 

– Nå er vi i full gang med å rekruttere nye selgere til prosjekter for b.l.a SMB mobil, Firkløveren og Norges Energi (strøm og mobil). Vi har etterhvert blitt et attraktivt callsenter for både medarbeidere og samarbeidspartnere. Vårt fokus er alltid å levere salg med kunnskap og stolthet, det vil jeg si vi gjør i alle ledd og har gode rutiner på kvalitet og struktur. 

-17. januar kunne vi endelig glede oss over offisiell åpning med god mat, kake og et knippe håndplukka selgere på plass. Det var en lettelse å komme i gang og enormt tilfredstillende å fortsette veksten og imøtekomme våre oppdragsgivere med økt volum. 

-Nå skal vi fortsette å vokse langsomt med kvalitet og gode selgere, men det blir en hektisk tid fremover med intervjuer, opplæring og mye salg! 

Andre nyheter