Våre tjenester

Se hva våre dyktige medarbeidere kan gjøre for din bedrift.

TM Bedrift

Telemarketing til bedriftsmarkedet er en effektiv kanal som krever kompetanse! Vi har god erfaring og høy kompetanse på kommunikasjon og salg til det norske bedriftsmarkedet. Dersom din bedrift ønsker vekst i kundebasen og ønsker et forsterket salgsapparat som kan kontakte nye potensielle kunder, kan vi hjelpe deg. Bison jobber systematisk i samspill med våre kunder for å definere målsettinger og sikre at kampanjene blir skreddersydd til kundens behov. Ta kontakt for nærmere informasjon om hva din bedrift kan oppnå.

TM Privat

Bison er medlem av Nordma og Virke og er Godkjent Callcenter. Bison er spesialister på kommunikasjon med privatmarkedet. Lederteamet har over 40 års erfaring i faget, og arbeider kontinuerlig med å tenke løsninger for våre kunder. Vi har svært høye krav til kvalitet og profesjonalitet for å sikre oppdragsgivers merkevare. Ta kontakt for nærmere informasjon om hva din bedrift eller virksomhet kan oppnå.

Møtebooking

Vi bistår salgsorganisasjoner med å booke møter, for å sikre bedriften og selgerne så mye salgstid som mulig ute hos potensielle kunder. Har ditt selskap, som så mange andre, en egen salgsavdeling som jobber med kundebesøk? Møtebooking kan være tidkrevende og dessverre ofte noe som blir forsømt av selgere. Lar du oss håndtere møtebookingen kan du bruke mer tid på møter og inntektsskapende arbeid for din bedrift. Med moderne verktøy skaper vi kontakt of booker møter med beslutningstaker hos en potensiell ny kunde.