TM Privat

Bison er medlem av Nordma og Virke og er Godkjent Callcenter. Bison er spesialister på kommunikasjon med privatmarkedet. Lederteamet har over 40 års erfaring i faget, og arbeider kontinuerlig med å tenke løsninger for våre kunder.

Bison jobber systematisk i samspill med deg som kunde for å finne best egnet målgruppe, hva som skal kommuniseres ut til kunden, og setter strenge krav til hvordan ditt firma skal bli oppfattet i møte med nye kunder.

Vi har svært høye krav til kvalitet og profesjonalitet for å sikre oppdragsgivers merkevare. Ta kontakt for nærmere informasjon om hva din bedrift eller virksomhet kan oppnå.

Noen av våre oppdragsgivere

Gunn Tove Bjerkan • Markedssjef privat • Ishavskraft AS

Vi var på jakt etter en seriøs TM-partner, søkte bredt i markedet og kjørte pilot med flere selskaper, prosessen endte ut i samarbeidsavtale med Bison. Hvorfor:

  • Børre med sine ledere har riktig fokus og følger utrolig godt opp, i tillegg stemmer kjemien mellom oss.
  • Det aller viktigste har imidlertid vært at de har lykkes med salg og at vi etter et år i drift har så godt som null klager. Vår opplevelse er at de ansatte i Bison stortrives og det ser vi smitter ut i salgssamtalene.
  • Egentlig vil vi ikke anbefale dem, for vi vil helst ha dem alene. Men vi har tro på at dem også i vekst vil følge oss godt opp og fremdeles levere topp resultat.

Godt levert
Firkløveren