Bor det en selger i deg?

Bison TM er alltid på utkikk etter gode selgere.

Vi trenger dyktig og engasjerte mennesker med «hjerte for salg». Vi søker mennesker som har positiv innstilling, er kreative og entusiastiske og som ikke minst har et ønske om selv å kunne påvirke sin egen lønn. Vi gir grundig opplæring og oppfølging gjennom vår egen Bison-skole.

Er du klar for nye utfordringer – ikke nøl med å ta kontakt med oss for en spennende jobbprat!

Ledige stillinger i Grimstad
Ledige stillinger i Drammen

Noen av våre oppdragsgivere

Godt levert
Firkløveren

Tjenesteområder

TM Bedrift

Bison er har god erfaring og høy kompetanse på kommunikasjon og salg til det norske bedriftsmarkedet. Dersom din bedrift ønsker vekst i kundebasen og ønsker et forsterket salgsapparat som kan kontakte nye potensielle kunder, kan vi hjelpe dere.

Bison jobber systematisk i samspill med våre kunder for å definere målsettinger og sikre at kampanjene blir skreddersydd til kundens behov. Ta kontakt for nærmere informasjon om hva din bedrift kan oppnå.

TM Privat

Bison er medlem av Nordma og Virke og er Godkjent Callcenter. Bison er spesialister på kommunikasjon med privatmarkedet. Lederteamet har over 40 års erfaring i faget, og arbeider kontinuerlig med å tenke løsninger for våre kunder.

Bison jobber systematisk i samspill med deg som kunde for å finne best egnet målgruppe, hva som skal kommuniseres ut til kunden, og setter strenge krav til hvordan ditt firma skal bli oppfattet i møte med nye kunder.

Vi har svært høye krav til kvalitet og profesjonalitet for å sikre oppdragsgivers merkevare. Ta kontakt for nærmere informasjon om hva din bedrift eller virksomhet kan oppnå.

Møtebooking

Har ditt selskap, som så mange andre, en egen salgsavdeling, som jobber med kundebesøk?
Mye av utfordringene til slike avdelinger, er å skaffe avtaler til disse møtene. Vi har god erfaring med å kontakte potensielle kunder for dere, slik at salgsteamet ditt kan gjøre det de er best på, nemlig være i kundemøter og skaffe nye kunder. Ved hjelp av moderne verktøy skaper vi kontakt, booker møter for dere, og dere kommer til beslutningstaker hos en potensiell ny kunde.

Det øker effektiviteten til din salgsavdeling og fokuserer oppgavene. Har din virksomhet behov for møtebooking ser vi frem til å «komme i kontakt»